Nagyvilág

18 éves diákkal szexelt egy tanárnő, miután férje leitatta a fiút

A 29 éves nő áldozata szerint az eset miatt „pokollá változott az élete”, és véget akart vetni az életének.

Egy amerikai bíróság két évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 29 éves tanárnőt, mert lefeküdt egyik 18 éves diákjával, miután a fiút férje leitatta – jelentette a helyi sajtó. Jessica Storer korábban már bűnösnek vallotta magát szexuális támadás vádjában, a tavaly decemberben történt eset miatt.

Férjét másnap 90 napig tartó börtönbüntetésre ítélték az esetben játszott szerepe miatt. A 33 éves Derrick Storert fiatalkorú alkohollal történő ellátása miatt büntették. Ohióban 21 év felett lehet legálisan csak alkoholt fogyasztani.

Az ohiói Pandorában élő Storert 2016. december 21-én tartóztatta le a helyi rendőrség, miután egy bejelentés után nyomozni kezdtek. A nő egyik kihallgatása alatt beismerte, hogy lefeküdt a 18 éves fiúval, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra.

Az eset Storer pandorai otthonában történt, miután a tanárnő meghívta magához több diákját egy házibulira. A 18 éves diák végül ott töltötte az éjszakát, és szexelt a tanárnővel. A nő állítása szerint a fiú önmagától kezdett el inni a házban található alkoholokból.

Storer a bíróság előtt közölte: vállalja a felelősséget azért, hogy hagyta inni a fiút, és azért, hogy nem mondott neki nemet. Szerinte a szex nem volt kierőszakolt, hanem kölcsönös beleegyezés után történt meg.

Az áldozat a bíróságnak küldött levélben elmondta: az eset miatt „pokollá változott az élete”, és utálta magát amiatt, hogy lefeküdt vele. Állítása szerint az iskolában és a neten keresztül is zaklatások és szekálások érték az eset miatt, és apja elmondása szerint annyira megrázta fiát az ügy, hogy kétszer is öngyilkosságot kísérelt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik