Nagyvilág

Mikróba rakta tengerimalacát, a videót megosztott közösségi oldalán

A 16 éves brazil lány netes gyűlöletkampányt szabadított magára tettével.

Mikrohullámú sütőbe rakta és látszólag „megfőzte” tengerimalacát egy 16 éves brazil lány, aki az erről készül videót megosztotta közösségi oldalán – jelentette a helyi sajtó. Vitória Muller azzal a szöveggel tett közzé a felvételt Twitter-oldalán, hogy „Itt van a tengerimalacom, a mikrohullámúban”. Az állatnak nem lett semmi baja.

A lány valószínűleg nem számolt a reakcióval, ami igazán heves volt. Videója hamar terjedni kezdett, és egymás után érkeztek a dühös hozzászólások, és megbüntetését kezdték el követelni. A #PuniçãoParaVitoria (büntessék meg Vitoriát) hashtag terjedni kezdett, és a videó a legtöbbször említett esetté vált. Végül a lány olyan mennyiségű szidalmat kapott, hogy törölte magát a közösségi oldalról.

A lány azt mondta, hogy egyik barátjától kapta az ötletet, hogy tegye be a mikrohullámú sütőbe az állatot. És hozzátette: korábban már berakta a tengerimalacot a fagyasztóba is. Ami persze csak tovább szította ellene a hangulatot.

A Daily Mail cikke szerint a lány apja később közösségi oldalán közölte, hogy ő maga cibálta el lányát a hatóság elé, ahol kénytelen volt bocsánatot kérni „szégyenteljes cselekedete miatt”. Az apa közölte, hogy a tengerimalac jól van, és „az egész család nevében” bocsánatot kért lánya tette miatt.

A malacot a hatóságok lefoglalták, és állatorvoshoz vitték leellenőrizni, hogy tényleg nem lett-e semmi baja, de szerencsére az állat tényleg nem sérült meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik