Nagyvilág

4 diákkal szexelt a tanárnő – közülük kettővel egyszerre

A 38 éves texasi nő beismerő vallomást tett.

A texasi hatóságok letartóztattak egy 38 éves tanárnőt, aki a rendőrség közlése szerint négy középiskolás diákkal is lefeküdt, és közülük kettővel egyszerre – jelentette a helyi sajtó. A Lufkin városában élő Heather Lee Robertsont szombaton tartóztatták le, alig két nappal azután, hogy a rendőrség nyomozást indított ellene.

A hatóságok négy diákot hallgattak ki, akik mind arról számoltak be, hogy Robertsonnal szeretkeztek. Egyikük a rendőrségnek elmondta: a tavaszi szünet után kezdett el beszélgetni a tanárnővel a Snapchat alkalmazáson keresztül, és a beszélgetés közben Robertson felhívta a lakására, hogy szexeljenek.

A fiú ekkor közölte vele, hogy vele van az egyik barátja is, és megkérdezte, ő is mehet-e, amire Robertson igennel felelt. A fiú elmondása szerint egy pár percig tartó beszélgetés után Robertson felállt a kanapéról, és behívta őket a hálószobába, ahol mindkét tanulóval szeretkezett. A másik fiú a rendőröknek megerősítette az első fiú vallomását.

Két másik kihallgatott diák szintén közölte, hogy több alkalommal is lefeküdtek Robertsonnal, aki rendszerint értük meg a lakásaikhoz, elvitte őket a magához, majd miután szeretkeztek, haza is vitte őket. Robertson az őt kihallgató rendőrnek beismerte, igazak az ellene tett állítások, és hozzátette: nemrégiben erősen inni kezdett, és nem emlékszik pontosan minden egyes együttlétre.

A nő ellen tanár és diák közötti illetlen kapcsolat vádjával indítottak eljárást. Az esetről szóló beszámolókból az nem derült ki, hogy a diákok hány évesek voltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik