Nagyvilág

Élőben közvetítette a Facebookon, ahogy felakasztja 11 hónapos kislányát

A videót csak egy nappal később távolította el a közösségi oldal. Akkor már százezrek látták.

Megölte 11 hónapos lányát, majd magával is végzett egy 21 éves thaiföldi férfi, aki a gyilkosságot élőben közvetítette saját Facebook-oldalán – jelentette a helyi sajtó. A négyperces felvételt helyi idő szerint hétfő délután, nagyjából 5:45-kor posztolta Wuttisan Wongtalay, aki egy építkezésen akasztotta fel kislányát a kedvelt turistacélpontnak számító Phuket szigetén . A férfi holttestét a lány maradványai mellett találták meg, az épület szélén lógva.

A rendőrséget helyi idő szerint fél hétkor riasztotta a férfi felesége, miután látta a videót Wongtalay Facebook-oldalán. Jiranuch Trirat elmondása szerint férje féltékeny volt rá, és hétfő hajnalban egy veszekedés közben azzal fenyegette meg, hogy megöli – írta a Phuket News. A nő nagybátyja szerint Wongtalay a veszekedés közben fojtogatta is feleségét, aki ezután elmenekült otthonról, ott hagyva vele a 11 hónapos Nataleet.

Amikor a nő hétfő délután hazatért, nem találta egyiküket sem. Ekkor megpróbált felhívni a férfit, de nem érte el. Ezután látta a videót.

A rendőrség közlése szerint az felvételen látni lehet, ahogy Wongtalay egy kötelet rak a kislány nyakára, majd egy háztetőről leengedi. „Hallani lehet a lány sírását, majd a sírás egyszer csak abba marad” – mondta el a Phuket Newsnak egy helyi rendőrtiszt.

Az apa végül a gyermeke mellett felakasztotta saját magát, de öngyilkosságát már nem közvetítette a Facebookon. A két holttestet egymás mellett lógva találták meg a rendőrök egy tíz méter magas falnál – mondta el egy rendőrtiszt a Phuket Gazette-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik