Nagyvilág

A csatornát elzáró óvszerek buktatták le a bordélyt

A hivatalos csak masszázsszalonként működő létesítmény vesztét a vécén lehúzott óvszerek okozták.

A texasi Austin város rendőrsége leleplezett egy masszázsszalonnak álcázott bordélyházat, miután az ott használt óvszerek dugulást okoztak a városi csatornahálózatban – jelentette a helyi sajtó. A rendőröket a Jade Massage Therapy nevű szalonnak otthont adó épület karbantartója riasztotta, miután felfedezte a rendszert elzáró több száz gumióvszert.

A február elején történt bejelentés után hetekig nyomoztak a masszázsszalon ellen, és végül március közepére gyűjtöttek össze elég bizonyítékot egy házkutatási parancshoz. Amikor a rendőrök kivonultak a szalonba, annak egyik tulajdonosát, Juan Wangot egy pucér férfival együtt találták az egyik szobában. Egy másik szobában egy szintén meztelen férfira bukkantak, egy másik masszőrnő társaságában.

A hatóságok házkutatást tartottak Wang, és férje, Jospeh Emery lakásán, ahol 60 ezer dollárnyi készpénzre bukkantak. Wang a rendőröknek elmondta: egy barátján keresztül vette fel a szalonban prostituáltként dolgozó nőket, akik az ő lakásában éltek.

Wang és Emery ellen prostitúciót elősegítő szervezett bűnözésben való részvétel és pénzmosás vádjával indítottak eljárást – derült ki az áprilisban nyilvánossá vált bírósági iratokból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik