Külföld

Visszhangért kiabált az erdei üregbe egy tini, de valaki válaszolt a mélyből

24.hu
24.hu

2017. 04. 07. 17:44

Életében nem ijedt meg még annyira a 19 éves Izaak Eglington-Watts, amikor a remélt visszhang helyett válasz érkezett abból a nyílásból, amelyikbe belekiabált a Plymouth melletti Plymbridge erdőben álló elhagyatott épületben.

A srác az egyik legjobb barátjával, Emily Thompsonnal kirándult. Letértek az ösvényről, így találtak meg a kísérteties épületet. A fiú megkérdezte a lányt, van-e kedve közelebbről is megnézni, de Emily nemet mondott. Izaak egyedül indult el és hamarosan talált a falon egy pinceablakra hasonlító nyílást, amin belül egy üreg vezetett a föld alá.

Izaak kibálni kezdett, hogy „helló” részint mert kíváncsi volt visszhangzik-e az üreg, másrészt pedig szeretett volna kicsit ráijeszteni Emilyre. Aztán úgy adódott, hogy ő ijedt meg nagyon, amikor valaki elgyötört hangon válaszolt a kiáltására. A fiú visszaszaladt Emilyhez, és együtt segítséget hívtak.

Később kiderült, hogy a fiú az 51 éves James Thompsont találta meg, aki már majdnem egy hónapja tűnt el Plymouthból. A hatóságok szerint a férfi azóta az erdőben élt. Úgy gondolják, nagyjából másfél héttel a megtalálása előtt Thompsont baleset érte, ami után bekúszott az elhagyott épületbe, hogy menedéket találjon. Ha Izaak aznap nem kiabált volna be az üregbe, s férfi valószínűleg már nem élne. Thompson jelenlegi állapotáról nincs információ.

(Borítóképünkön Izaak Eglington-Watts, fotó: Facebook)

(via Daily Mail)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.