Nagyvilág

A metróajtóba szorult egy nő feje – videó

Az utasok közben egykedvűen mentek el mellette.

Dühös hozzászólások ezreit eredményezte egy, az Instagramon majdnem 1.5 milliószor megnézett videófelvétel, amin egy nőt lehet látni, ahogy a nyakánál fogva beszorult egy metró ajtajába, egy New York-i állomáson. Az emberek dühét a többi utas váltotta ki, aki teljesen egykedvűen sétálnak el a bajba jutott nő mellett, anélkül, hogy megpróbálnának segíteni neki..

„Ha azt gondolod, rossz napod van, akkor örülj annak, hogy ez nem te vagy” – írta a videóhoz mellékelt leírásban a felvétel készítője. Aki hozzátette: „Próbálom felfogni, miért sétál el mellette mindenki úgy, mintha semmi sem történt volna.”

A videón tanúsága szerint legalább öt ember ment el a bronxi Woodlawn állomáson álló kocsiba szorult nő mellett, köztük a metró egyik egyenruhás alkalmazottja. A New York-i metrót üzemelő MTA a CBS New Yorknak elmondta: a videón látható munkatársuk a felvétel elindítása előtt már odament a nőhöz, és közölte vele, dolgoznak kiszabadításán, és a szerelvény addig nem fog tovább menni.

Azt nem lehet tudni, hogy a nő mennyi ideig volt az ajtó foglya. Az MTA közlése szerint miután kiszabadították, a nő önként lemondott az orvosi ellenőrzés lehetőségéről, és elhagyta az állomást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik