Nagyvilág

A vécébe dobta a postás a kézbesített csomagot

Véletlenül. De végül óriási szerencséje volt. A postásnak is, és a csomag címzettjének is.

Minden idők egyik legbénábbra sikerült csomagkézbesítését hajtott végre egy brit postás, aki egy kis ablakon bedobva „kézbesítette” egy 22 éves brit férfi csomagját. Amit a dobás pillanatában a postás nem tudott, hogy a kis ablak a mosdóhoz tartozik, és az alatt pedig a vécécsésze található. És igen: a csomag pontosan oda is került.

Az eset azután került be a brit sajtóba, hogy a csomagot váró Sam Cooke sportújságíró a Twitter-oldalán megosztotta az esetet, amit roppant viccesnek talált. Csakúgy, mint az a több tízezer ember, aki megosztotta bejegyzését.

A Manchesterben élő férfi három képet osztott meg, azzal a kísérőszöveggel, hogy „ez történt ma…”. Az első képen a Royal Mail értesítője látható, amin a postás közli, hogy a csomagot az ablakon át kézbesítette. A másikon egy újabb értesítő a következő szöveggel:

„Igazán sajnálom. Azt hiszem, a csomagja beleeshetett a vécébe, véletlenül.”

Majd a csomag, a vécében.


Cooke később elmondta, hogy a Royal Mail felvette vele a kapcsolatot, és elnézését kértek az eset miatt, és közölték, hogy az érintett postás személyesen fog tőle bocsánatot kérni. A férfi erre közölte, hogy szívesen találkozna a postással, de nincsen semmi szükség a nagy bocsánatkérésekre, mert a csomagnak nem lett semmi baja, és az egész ügyön csak nevetett – több másik ezer emberrel együtt.

A csomag – amiben tintapatronok voltak – egyébként túl nagy volt ahhoz, hogy beleessen a vécécsészében lévő vízbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik