Nagyvilág

A lakók szeretkezését filmezte egy nyugdíjas otthon dolgozója

A titokban készített felvételt a neten osztotta meg.

A floridai hatóságok letartóztattak egy húszéves nőt, aki a vád szerint titokban lefilmezte, ahogy egy 81 éves nő és egy 59 éves férfi szeretkezik egy idősek otthonában – jelentette a helyi sajtó. Alexis Williams még tavaly augusztusban készítette a felvételt a St. Petersburg városában található Bristol Court idősek otthonában, ahol dolgozott. A nő ellen videós kukkolás vádjával indítottak eljárást.

A hatóságok közlése szerint a nő a Snapchat üzenetküldő szolgáltatáson keresztül osztotta meg a felvételt. A rendőrséget a videó egyik megtekintője értesítette. Az érintett otthon azonnal elbocsájtott a nőt.

A hatóságok csak hónapokig tartó nyomozás után tudtak csak vádat emelni, mert nehezen tudtak elég bizonyítékot összegyűjteni ellene. Ebben közrejátszott, hogy a Snapchat alkalmazás szinte azonnal törli is a feltöltött videókat. A rendőrség közlése szerint Willimas beismerő vallomást tett, valamint a biztonsági kamerák felvételei, és a Snapchattől kapott adatok is alátámasztják bűnösségét.

Amikor a rendőrök megkérdezték tőle, hogy miért filmezte le az idős párt azok tudta nélkül, a nő azt felelte, hogy saját szórakoztatására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik