Nagyvilág

Menekülés közben eltörte a lábát a betörő, és kénytelen volt mentőt hívni

Azt hazudta, jégen csúszott el, de ez sem mentette meg a letartóztatástól a 21 éves amerikai férfit.

Betörés vádjával indítanak eljárást egy 21 éves férfi ellen, aki jelenleg kórházi ágyában fekve várja, letartóztatását, miután menekülés közben olyan súlyos lábtörést szenvedett, hogy kénytelen volt mentőt hívni. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a Leoul Yosef előző hét szerdán tört fel egy lakás a virginiai Alexandria városában.

A lakás tulajdonosa azonban váratlanul hazatért, és Yosef ezt látva azonnal leugrott az első emeleti lakás erkélyéről, hogy elszaladjon. Terve azonban már a földet érés pillanatában hamvába halt. Yosef ugyanis a lábát törte, és nem csak szaladni, sétálni sem tudott. A helyi rendőrség közlése szerint csak elkúszni tudott a ház közeléből, könnyen követhető nyomokat hagyva a hóban.

Miközben a lakástulajdonos által kihívott rendőrök a kúszásnyomokat követték, a 911-es segélyhívóról jelezték nekik, hogy a közelben egy törött lábú férfi segítséget kért. A rendőrök hamar meg is találták a férfit, akinek személyleírása teljesen megegyezett azzal, amit a feltört lakás tulajdonosa adott az elkövetőről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik