Nagyvilág

Álgyilkossággal verte át egy pár a pasi tesóját: vád alá helyezték őket

Mimi Risner első reakciója a pánik volt. Bátyja, a 29 éves Micah küldött neki zavaros üzenetet, amihez egy borzalmas fotót mellékelt.

„Kérlek, segíts! Komolyan nem akartam. Nem emlékszem. Folyton veszekszünk, erre ébredtem.”

A képen Micah menyasszonya feküdt egy kád vízben, körülötte mindent vér borított, és ott hevet mellett egy nyélig véres pengéjű kés is.

Fotó: Sandusky PD

„Mi a f***? Meghalt?? Azonnal válaszolj!!”  – írta gondolkodás nélkül Mimi, majd eszébe jutott néhány jó tanács. Például, hogy Micah azonnal vegye le a gyilkosság idején viselt ruháit, és a háztól jó messzire dobja őket kukába. Megígérte a bátyjának, hogy érte megy kocsival, és arra kérte, hogy az összes üzenetüket törölje.

Mimi segíteni akart a bátyjának, de úgy érezte, nem bírja egyedül cipelni a terhet. Megmutatta a véres fotót az anyjuknak is. Ő pedig rögtön tudta az egyetlen helyes megoldást: hívta a rendőrséget. Az egyenruhások hamarosan meg is jelentek Micah Risner és menyasszonya, Nataleigh Schlettefaked házánál. A brutális gyilkosság teljesen ép és egészséges áldozata nyitott nekik ajtót.

A jegyespár nevetgélve magyarázta az elképedt rendőröknek, hogy az egész csak vicc volt, a fotót ketchuppal készítették. Micah azt magyarázta, hogy Mimi tartozik neki egy kis pénzzel, ezért el akarta érni, hogy a húga felbukkanjon a házukban. Aztán hamar a jegyesek arcára fagyott a mosoly.

„Nagyon is valóságosnak nézett ki. Első ránézésre tényleg úgy néz ki, mintha valakit meggyilkoltak volna, vagy öngyilkosságot követett volna el” – mondta a ketchupos fotóról John Orzech rendőrkapitány. „Az a látszatot keltették valakiben, hogy valami szörnyűség történt, viselniük kell a tetteik következményeit” – indokolta a főrendőr, hogy miért vádolták meg pánikkeltéssel a párt.

Az esetről szóló hírek azt nem említik, lett-e bármi következménye annak, hogy Mimi Risner megpróbált segíteni egy gyilkosság eltusolásában.

(via NY Daily News, Inside Edition)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik