Nagyvilág

Két év alatt ezer férfi erőszakolta meg az elrabolt 14 éves lányt

Az egyesült államokbeli Philadelphiában egy ügyvéd azt állítja, hogy a védencét két év alatt nagyjából ezer férfi erőszakolta meg, miután emberkereskedők elrabolták és egy helyi motel egyik szobájában fogvatartva arra kényszerítették, hogy idegenekkel, akarata ellenére létesítsen szexuális kapcsolatot.

Ennek a gyermeknek ép ésszel felfoghatatlan dolgokat kellett átélnia, volt, amikor nála kétszer, háromszor vagy akár négyszer idősebbekkel kellett együtt lennie.

Mondta a sajtónak Nadeem Bezar, az áldozat jogi képviselője. A nyomozásból az is kiderült, hogy a Roosevelt Inn Motel dolgozói végig tudtak arról, hogy milyen szörnyűség folyik a falak között, a most 17 éves lány így vendéglátóipari egységet is hatalmas kártérítésre perli.

A vádiratból az is kiderült, hogy a 14 éves lány alkalmanként 50 dollárt kapott, amit az embercsempészek rögtön el is vettek tőle. A beszámolók szerint az áldozatnak két év után sikerült megszöknie, ma már újra a családja körében van, megpróbálja feldolgozni a poklot, ami vele történt. Az ügyészek szerint

Philadelphia az amerikai emberkereskdelem egyik központja

emiatt a hatóságok kiemelten figyelnek az ilyen, és ehhez hasonló esetekre, de még így is előfordul, hogy nem tudják megakadályozni az efféle szörnyűségeket.

A vád igyekszik kiemelni a hotel dolgozóinak felelősségét is, hiszen csak az nem vesz észre az efféle tevékenységet, aki nem akarja azt észrevenni.

A még mindig csak 17 éves lánynak szakemberek próbálnak segíteni, hogy egyszer újra teljes életét élhessen.

CBS News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik