Nagyvilág

„Azért késeltem meg anyámat, mert ő vámpír, én meg vérfarkas vagyok”

„Szexuális motivációja lehetett a gyilkosságnak”közölte Danette Beckley, a Washington államban fekvő Bellingham város rendőrkapitányságának hadnagya.

Beckly egy vasárnapi esetről beszélt, mely során egy 29 éves férfi halálra késelte az 57 éves anyját. A segélyhívóra délután fél három után érkezett bejelentés. A telefonáló zavart és zaklatott volt, azt hajtogatta: „leszúrtam, megöltem”. A rendőrök azonnal a megadott címre siettek, a földszinten megtalálták az 57 éves Aurora Buol-Smith vérbefagyott holttestét. Az asszonnyal több késszúrás végzett. A karjain látható sebhelyek jelezték, hogy próbált védekezni.

Az egyik emeleti hálószobában aztán megtalálták az áldozat fiát is. A 29 éves Sheaen Emmette Smith bevallotta a gyilkosságot, majd később megmutatta a rendőröknek azt is, hogy hova rejtette a gyilkos fegyvert.

A férfi azt mondta, azért végzett az anyjával, mert a nő vámpír volt, ő pedig vérfarkas. A rendőrök a szexuális indíték lehetőségét is a férfi vallomására alapozzák, de biztosat erről csak akkor fognak tudni, ha kézhez kapják majd a halottkém jelentését.

A későbbi vizsgálat során kiderült, hogy Sheaen Emmette Smith a gyilkosság előtt néhány nappal kórházban volt, ahol kábítószerrel kapcsolatos pszichózis miatt kezelték.

(Kiemelt képünkön a hosszú hajú, szakállas Sheaen Emmette Smith az első bírósági meghallgatásán, kirendelt védőjével.)

(via Kiro7, Bellingham Herald)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik