Nagyvilág

Megerőszakolt három gimnazista focistát a 42 éves nő

Lefeküdt a fiatal sportolókkal, majd megpróbálta rávenni őket, hogy hallgassanak a történtekről.

Három gimnazista focista megerőszakolásával vádolnak egy 42 éves nőt Kaliforniában, az Egyesült Államokban – számolt be az esetről az Elite Daily a News 10-re hivatkozva.

A Debbie néven is ismert Mary Fletcher a vád szerint a Mount Shasta Gimnázium ifjú sportolóival folytatott illegális szexuális viszonyt.

Fotó: Facebook

A nőt, aki a futballcsapat fotósának dolgozott, múlt hét kedden tartóztatták le. A hatóságok négyrendbeli, fiatalkorúakkal folytatott törvénytelen szexuális érintkezéssel (nemi erőszakkal) és az áldozatok befolyásolásával vádolják.

Az első két eset két különböző fiúhoz, kettő pedig csak az egyik ifjú focistához köthető. A tinik egyébként csapattársak.

Fotó: Facebook

A Siskiyou megyei sheriff, Jon Lopey szerint az gyanúsított megfélemlítette a srácokat, hogy ne beszéljenek a történtekről. Több telefonhívás és szöveges üzenet is bizonyítja a bűntényt – tette hozzá.

A nyomozás 2016 szeptembere óta zajlott, de Fletcher nem jelentett közvetlen veszélyt a közösségre – ezt már Kirk Andrus ügyész fejtette ki. Ő úgy véli, különös kihívást jelent az ügy, mert az érintett fiatalok

még nincsenek felkészülve egy ilyen viszonyra.

Az iskola dolgozói nem tudtak arról, hogy mi zajlik a tanulók és a fotós beosztottja között, és azonnal szóltak a hatóságoknak, amint értesültek a történtekről.

Mary Fletchert 10 ezer dolláros (2,8 millió forintos) óvadék ellenében engedték ki a börtönből. Március végén lesz a tárgyalása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik