Nagyvilág

Fejen lőttek egy sofőrt, mert rádudált egy másik autósra

Csak arra akarta felhívni a figyelmét, hogy nem állt meg egy stoptáblánál, erre puskát kapott elő, és rálőtt.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba Miamiban egy floridai költöztető cég sofőrjét, miután egy másik autós rálőtt, mert feldühítette, hogy rádudált – jelentette a helyi sajtó. Eliel Perez az arcán és a vállán sebesült meg a célzott lövéstől, amit egy puskából adott le a szabálytalankodó sofőr.

A beszámolók szerint az áldozat két kollégájával együtt éppen bútorokat szállított ki helyi idő szerint péntek délután egy címre Miamiban a céges teherautóval, amikor látták, hogy egy másik teherautó megállás nélkül megy át a stoptáblás kereszteződésen. Perez ekkor „rádudált, mire a másik fickó megállt, és elkezdett üvöltözni velünk” – mondta el az egyik költöztető a helyi sajtónak.

Jeffrey Mesa elmondása szerint a teherautó követte őket, amikor megpróbáltak elhajtani előle, és ahogy elhaladt mellettük, a sofőr, vagy az utasa egy puskából rájuk lőtt. Majd megelőzte őket, és a következő kereszteződés után félreállt, kipattant a járműből, és két célzott lövést eresztett a szélvédőjükre, eltalálva Perezt. Majd elmenekült a helyszínről

A költöztetők ekkor gyorsan félreálltak, Perezt a földre fektették, és ott várták meg a kiérkező mentőket, miközben Mesa a levett pólójával próbálta elállítani kollégája vérzését. Az áldozatot mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol ellátták sérüléseit, és pár órával később már haza is engedték.

A helyi hatóságok a legfrissebb hírek szerint még keresik az elkövetőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik