Nagyvilág

Végre megnézheted az új Nokia 3310-est

Természetesen a kígyós játék is visszatér majd rajta.

Sokszor írtunk már arról, hogy csaknem 17 évvel megjelenése után visszatér a világ egyik legnépszerűbb tömegmobilja, a Nokia 3310, természetesen felfrissítve. A BBC most részleteket árult el a visszatérésről.

Nyilván nem az új 3310-es lesz a világ legkorszerűbb telefonja, de aki az elmúlt években távol tudta tartani magát az okostelefonok térhódításától, vagy elvonókúrát szeretne tartani, azok boldogulnak majd vele. De nemhogy 4G-re, még 3G-re sem számíthatunk, de webböngésző azért lesz, és persze színes kijelző is. Még kamera is került bele, igaz, mindössze két megapixeles.

Komoly előny lesz viszont az akkumulátor üzemideje: azt ígérik, hogy több mint 22 órát lehet vele beszélgetni egyhuzamban, és akár egy hónapig is készenlétben áll egyetlen feltöltéssel. És nyilván lesz rajta ráncfelvarrott kígyós játék is. Arról nem esett szó, hogy a nagy előd szuperképességét, a strapabírást átültették-e az új készülékbe.

49 eurós áron dobják piacra az új 3310-est, mindenki eldöntheti, ér-e ennyit a nosztalgia. A BBC videóját a telefonról itt nézheted meg.

És nem is ez volt az egyetlen Nokia, amit ma bemutattak. Itt nézheted meg a legújabb androidos Nokiákat. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik