Nagyvilág

Alig hét kilós volt a kilencéves fiú, amikor éhen halt

„Mintha Auschwitzban készültek volna” – mondta Greg Ewing, az indianai Észak-Vigo megye sheriffje azokról a fotókról, amik egy kilenc éves fiú halálának helyszínén készültek.

Kedd hajnalban kevéssel négy óra előtt hívtak mentőt a kis Cameron Hoopingarnerhez, aki szívrohamot kapott. A fiút kórházba szállították, de már csak a halála beálltát tudták megállapítani az orvosok. Cameron testsúlya alig érte el a hét kilót, a hatóság emberölés gyanújával kezdett nyomozni.

„A halálát súlyos alultápláltság okozta, a halottkém hivatalának előzetes jelentése szerint gyilkosság történt. Úgy gondoljuk, hogy halálra éheztették” – mondta sajtótájékoztatóján a sheriff. Ewing azt is elmondta, hogy a Cameron vak volt, és le volt bénulva.

Alig hét kilós volt a kilencéves fiú, amikor éhen halt 1
A vádlottak: Chad Kramer, Sarah Travioli, Hubert Kramer, és Robin Kramer (Fotó: North Vigo County Sherrif’s Office)

Négy embert vettek őrizetbe a gyermek halála miatt: a 33 éves Chad Kramert, az 56 éves Hubert Kramert az 53 éves Robin Kramert és a 33 éves Sarah Traviolit. Ők egy házban éltek az éhen halt fiúval, Hubert és Robin Kramer voltak Cameron gyámjai.

Két kiskorú élt még a házban, Chad Kramer és Sarah Travioli öt, illetve három éves gyermekei. Ők a gyámhivatal gondozásába kerültek.

(A borítóképen a Kramer család háza. Fotó: Google Street View)

(via NY Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik