Nagyvilág

Orálisan kényeztette a bíróságon pasiját egy fiatal nő

Azért kell bíróság elé állnia a floridai Brittney Jonesnak, mert egy orális szexben részesítette barátját, a 35 éves Jeremiah Isiah Robinsont a Duval megyei bíróság épületének egyik negyedik emeleti folyosóján. A 26 éves nő egy rövid videót is készített az aktusról, amit aztán megosztott a Twitteren.

„Rengeteg örömben volt ma részem a bíróságon. Találtam egy módszert, hogy ejtsék az ellenem felhozott vádakat… Ssssss, el nem mondjátok senkinek” – írta a nő viccelődve a január 31-én készült videó mellé.

Ha nem lett volna a nő videója, a hatóság akkor is pontosan tudta volna, hogy mi történt, a biztonsági kamerák ugyanis mindent rögzítettek. Akkor egyébként Robinsonnak volt tárgyalása: visszaélés kábítószer tartalmú gyógyszerekkel, tiltott tárgyak börtönbe csempészése, és próbaidő megsértése voltak az ellene felhozott a vádak. Az orális aktusért a barátnője mellett neki is felelnie kell.

Jerry Sessions, a lány ügyvédje archaikusnak nevezte a vádemelést, Jones és Robinson is ártatlannak vallották magukat. A nő később törölte a videót a Twitterről, és azt mondja, azóta már Robinsonnal is szakítottak. A bíróság 10 ezer dollár (2,9 millió forint) óvadékot szabott ki a nőre. Arról nincs információ, hogy valaki letette-e érte.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik