Nagyvilág

Megölte, hat napig a lakásban tartotta, majd kézifűrésszel feldarabolta feleségét egy New York-i férfi

A darabokat egy kukába dobta. Gyilkosság vádjával került ma bíróság elé.

A negyvenhárom éves Diana Rodriguez-Martin eltűnését családja február 8-án vette észre, férje viszont azt állította, hogy a nő január 16-án, kutyájukkal együtt kiköltözött már a lakásból, azóta pedig semmit sem hallott felőle.

Ez azonban nem volt igaz. A nő nagynénje, Alba Reyes kételkedett a sztori igazságtartalmában, így hétfőn bejelentette Rodriguez-Martin eltűnését, hozzátéve, hogy az elmúlt években legalább hetente egyszer beszéltek, az elmúlt hét hétben azonban semmit sem hallott felőle.

A rendőrök villámgyorsan megoldották az ügyet, hiszen a férj beismerte a gyilkosságot: január 12-én a nő belehalt a tőle elszenvedett ütésekbe. A következő hat napban nem is nyúlt a testhez, de 18-án végül egy kézifűrésszel feldarabolta, a testet pedig brooklyni lakásuk közelében, egy szeméttárolóban helyezte el.

Az ügynek voltak előzményei, hiszen a rendőrség az elmúlt években bántalmazással kapcsolatos bejelentések miatt nyolc alkalommal is járt a lakásban. Martint emiatt kétszer őrizetbe is vették, de végül mindkét esetben szabadon távozhatott – az azóta történtek miatt újra már biztosan nem fog.

A New York Daily News nyomán

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik