Nagyvilág

Elütöttek két embert a pénzszállítóval, majd segítségnyújtás helyett a pénzt őrizték

Egyik áldozatuk a furgon alá került, de a kínai pénzszállítók inkább csak a szétszóródott bankjegyekkel voltak elfoglalva.

Két gyalogos, köztük egy idős férfi megsérült szerdán a kínai Chongqing városában, miután elgázolta őket egy pénzszállító furgon. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint az őrök nem igazán törődtek áldozataikkal, és nem segítettek az idős férfinak, akit a gázolás után az útszéli árokba került, egy ledöntött fal romjai és a furgon alá.

A beszámolók szerint a pénzszállítók semmilyen segítséget nem nyújtottak a sérült férfinak, mert sokkal fontosabbnak tartották, hogy a baleset közben szétszóródott bankjegyeket őrizzék. Az áldozat így nagyjából negyed órán át feküdt a furgon alatt, míg kiérkeztek a tűzoltók, és sikerült leemelniük róla a páncélozott járművet. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint egyik áldozat sem szenvedett súlyos sérüléseket.

Elütöttek két embert a pénzszállítóval, majd segítségnyújtás helyett a pénzt őrizték 1
A tűzoltók szabadították ki a furgon alá szorult áldozatot

A pénzszállító sofőrjének elmondás szerint a balesetet az okozta, hogy a vizes úton elveszítette az irányítást a jármű felett, amikor megpróbált kikerülni egy hirtelen elé ugró kutyát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik