Nagyvilág

Többször hívta az anyuka a rendőröket a meglőtt kislányához, majd kiderült, hogy ő volt a gyilkos

Darla Hise február 5-én este 10 óra magasságában többször felhívta a 911-es segélyhívót. A zavart nő csak annyit mondott a diszpécsernek, hogy

Azt hiszem, lelőtték a kislányomat.

Hise többször is hívta a hatóságokat, de minden alkalommal csak ennyit volt hajlandó mondani, nem említette sem azt, hogy hol lakik, sem azt, hogy veszélyben vannak-e. A rendőrök végül úgy döntöttek, hogy lenyomozzák a hívást és kimennek a családhoz, hogy tisztázzák mi történik.

Miután a hatóságoknak sikerült lekövetni a hívást, megtalálták Hise-t, aki a saját autójában egyedül ült és feltehetően várta a rendőröket.

Mikor a járőrök megtalálták a nőt, felszólították, hogy vezesse el őket az otthonába, ahol megtalálták a 6 éves kislánya, Abigail holttestét. A rendőröknek azonnal világossá vált, hogy az édesanya végzett Abigail-lel, akinek az otthonában megtalálták a gyilkos fegyvert is.

Többször hívta az anyuka a rendőröket a meglőtt kislányához, majd kiderült, hogy ő volt a gyilkos 1
Fotó: Viralnova

A virginia-i Bath megyében történt brutális haláleset megrendítette a helyi közösséget. Az emberek az anyukát egy nyugodt, jószívű embernek ismerték meg, aki soha nem került szembe a törvénnyel. A helyiek elmondták, hogy Darla mindig jó anyuka volt, soha nem veszekedett a gyerekeivel.

A Bath megyei rendőrfőnök, Robert Plecker az eset után azt nyilatkozta, hogy ez volt a legszörnyűbb dolog, amit egész pályafutása alatt látott. Az édesanya indítékáról egyelőre nem lehet sokat tudni, fogalma sincs a szakembereknek, hogy mi játszódhatott le az anyuka fejében.

Többször hívta az anyuka a rendőröket a meglőtt kislányához, majd kiderült, hogy ő volt a gyilkos 2
Abigail és a kistestvére, Ben Ben.

Viralnova

Ajánlott videó

Olvasói sztorik