Nagyvilág

Ravasz trükkel védheted ki, ha az elnök kezet fogna veled

Óvatosan fogjon kezet Trumppal, mert megjárja, mint egyes külföldi vezetők. Semmi vész, itt a legjobb védelem!

Briliáns videót készített az ohiói Columbus jiu-jitsu (magyarosan dzsudzsicu) akadémiája arra a roppant kényelmetlen esetre, ha az emberrel kezet akarna rázni Donald Trump amerikai elnök. A felvezetésben azt mondják, az utóbbi hetekben többször előfordult, hogy Trump pacsizott emberekkel, ennek viszont megvan az a veszélye, hogy berántja áldozatát maga mellé.

És ez nem csak opció, pár embert már megcibált így minden amerikai elnöke. Így járt a Legfelsőbb Bíróság bírajelöltje, a japán miniszterelnök és a kanadai kormányfő (aki hősiesen ellenállt ideig-óráig). A harcosok azonban kiváló trükköt fejlesztettek ki:

Amikor az ember fogadja a pacsit, érzi a rántást, a dolgok elébe megy: merőlegesen az elkövető mellé lép, a bal kezével átnyúl a Trump(-imitátor) hóna alatt, a kétfogást fogadó kezével előretolja a rángató kezet, majd a hónalj alatt átdugott szabad kezével könnyen lefejti azt.

A videót az teszi külön viccessé, hogy az elnök védelméért felelős szolgálatoknak és nézőiknek is többször megüzenik, hogy nem kell ezt végrehajtani az elnökön, meg nem is akarják, csak úgy megmutatták.

(Vice)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik