Nagyvilág

Meg akarta öletni a családját – rossz helyre üzent egy férfi

„Hahó Shayne, hogy vagy? Emlékszel még, hogy azt mondtad, segítenél megölni a feleségem? Elfogadnám az ajánlatod. Az életbiztosítása egymilliót ér. Ha akarsz egy kis bónuszt, megölheted a lányomat is, az ő biztosítása félmilliót ér. Meg tudod oldani úgy, hogy rablásnak, vagy balesetnek tűnjön? A Walmartban dolgozik, tizenegykor végez. Az összes biztosítási pénzt megfelezem veled.”

Ezt küldte el üzenetben egy a Washington államban fekvő, Monroe-ban élő, Jeff Lytle nevű férfi valakinek, akiről azt hitte, hogy hidegvérű gyilkos. Csakhogy elnézett valamit, ezért a szöveget a volt főnöke kapta meg, aki gondolkodás nélkül értesítette a rendőröket. Lytle-t február 8-án tartóztatták le, az óvadékát egymillió dollárban határozta meg a bíróság.

A férfi azzal próbált védekezni, hogy nem gondolta komolyan amit írt, el sem akarta küldeni az üzenetet, amit csak azért pötyögött be, mert mérges volt a feleségére és le akart nyugodni. Azt mondta, valószínűleg a kislánya küldhette el véletlenül a szöveget. A nyomozók és az ügyészek azonban nem hittek neki.

(via Kiro7)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik