Nagyvilág

Húsz golyó ütötte seb volt az álmában agyonlőtt 7 éves kislány testén

Az amerikai kislány a nagymamájánál aludt, amikor valaki kívülről belőtt a hálószoba ablakán.

Az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint húsz lőtt seb volt annak a 7 éves kislánynak a testén, akit még 2016 decemberében lőttek agyon álmában, az észak-karolinai Salisbury városában – jelentette a helyi sajtó. A boncolási jegyzőkönyv szerint A’yanna Allent a lábfején, lábán, hasán, hátán, fején és a mellkasán érték lövések, és több csontja is eltört.

A szakértők azt nem tudták megállapítani, hogy pontosan mennyi lövedék találta el a kislányt, mivel sok sebnél a boncmester nem tudta eldönteni, hogy kimeneti vagy bemeneti nyílásról van-e szó. A jelentés szerint nagyjából 13 golyó találhatta el a kislányt, és azt sem lehet tudni, hogy melyik volt a gyilkos lövés – írta a Salisbury Post.

A hatóságok még nem tudják, hogy ki ölte meg A’yanna Allent, aki 2016. december 4-én halt meg, miközben nagymamája, Shirley Robinson mellett aludt egy ágyban. Robinson – aki a lábán sebesült meg – a rendőröknek azt mondta, hogy valaki belőtt a hálószoba ablakán. A kislányt a helyszínen halottá nyilvánították.

A helyi hatóságok közvetlenül a gyilkosság után 20 ezer dolláros jutalmat ajánlottak fel a letartóztatáshoz vezető információkért. A jutalom még mindig él. A rendőrök még egy gyanúsítottat sem azonosítottak, és azt sem hozták nyilvánosságra, hogy mi lehetett az elkövető, vagy elkövetők indítéka.

A kislány rokonai a gyilkosság után azt mondták a helyi sajtónak, hogy a gyilkosság megtorlás lehetett egy pár órával korábban történt lövöldözésre, amiben meghalt egy 22 éves fiatalember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik