Nagyvilág

4 órán keresztül szexelt az exférjével, majd megpróbálta kiontani a beleit

A 31 éves férfi, Bilal Miah elmondta a bíróságon, hogy a felesége, a 35 éves Dalya Saeed, egy 4 órás szexuális együttlét után egy késsel megpróbálta kihúzni a beleit. A nőnek olyan súlyosan sikerült megsebesítenie a férjét, hogy a vékonybeléből kivágott egy darabot. Bilal a fürdőszobába menekült, ahol a kezével megpróbálta a hasfalában tartani a szerveit.

A nő az első tárgyaláson a birminghami bíróságon ártatlannak vallotta magát, tagadta, hogy ő tört volna a férje életére. A pár a válás után épp azon veszekedett, hogy kinél legyen a közös kislányuk felügyeleti joga, mikor a vita hirtelen az ágyban folytatódott, ahol vadul szexelni kezdtek.

Egy szempillantás alatt alakult át (az exfeleség) és már azon kaptam magam, hogy kétszer hasonszúrt egy hatalmas késsel.

Emlékezett vissza a férj, aki saját elmondása szerint nem látta, hogy Dalya egy kést rejteget az ágy mellett. Bilal így folytatja a vérfagyasztó visszaemlékezést.

A beleim kint voltak, szinte mindenem kilógott a hasamból, ő pedig megpróbálta jobban kihúzni őket.

A férfi vallomása szerint a nőnek sikerült a vékonybeléből kitépnie egy darabot, amit bedobott a fürdőszobába. Bilal ekkor menekült be a mellékhelységbe, ahol megpróbálta a kitépett darabot visszatenni a hasába. A súlyosan sérült férj ezután megpróbált elmenekülni, de a felesége egészen az utcáig üldözte, ahol egy ütővel és egy bárddal esett neki.

A férfi testén összesen a 30 súlyos seb keletkezett, emiatt 10 napot kórházban kellett töltenie.

A bíróságon Dalya azzal védekezett, hogy a férje megerőszakolta, így ő csak önvédelemből támadott. A bíró azonban kimondta, hogy a nő egyértelmű szándéka az volt, hogy megölje a férfit, akit még akkor is üldözött, amikor az már menekülni próbált.

Az esetet bonyolítja, hogy a pár valószínűleg illegálisan tartózkodott az országban, ahová évekkel korábban tanuló vízummal érkeztek. Az állam azért bírálta el kedvezően az ügyüket, mert a gyermekük már az Egyesült Királyságban született.

A tárgyalás folytatódik, jogerős ítélet egyelőre nem született.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik