Nagyvilág

Sokkolóval küldte földre a rendőrt a halálos beteg tinédzser

Alyssa semmi illegálisat nem követett el, csak valóra váltották egy álmát.

A newarki rendőrség segített valóra váltani egy 16 éves leukémiás lány egyik álmát: az ohiói Alyssa Elkins ugyanis mindig ki akarta próbálni, hogy milyen valakin sokkolót használni.

Alyssa vasárnap rövid kiképzést kapott, majd az egyik rendőr önként jelentkezett – a lány rajta próbálhatta ki az eszközt. Doug Bline a sokkolótól egy matracra rogyott, ami kellemetlen volt ugyan pár másodpercig, de azt mondta: simán megérte, ha ezzel valakinek teljesült a vágya, pláne ha olyan helyzetben van, mint Alyssa.

A lány azt mondta: csodálatos élmény volt a sokkoló kipróbálása, és nagyon hálás azoknak az embereknek, akik ezt lehetővé tették. Alyssa egyébként bakancslistát állított össze, miután eldöntötte, hogy nem veti magát alá további kezeléseknek, így csupán néhány hónapig élhet még.

Azt is elárulta, hogy a sokkolót félig viccből vette fel a bakancslistára, miután jól szórakozott azon a videón, amin rendőr nagybátyja látható, akit a kiképzése alatt ugyancsak sokkolóval „kezeltek”. Végül ő is beadta a derekát, így Alyssa másodszor is kipróbálhatta a sokkolót.

Alyssa szülei egyébként igyekeznek lányuk minél több kívánságát teljesíteni, hogy addig se a betegségével legyen elfoglalva. Igaz, a többi kívánsága már jóval hétköznapibb, februárban például a Disney Worldbe látogathat majd el. (AP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik