Nagyvilág

Éveken át, több mint százszor erőszakolta meg kutyáját

A 23 éves floridai férfira végül egyik családtagja hívta ki a rendőröket.

Állatkínzás, és állattal történt közösülés vádjával tartóztattak le a floridai hatóságok egy 23 éves férfit, aki a helyi sajtóban megjelent hírek szerint több mint száz alkalommal erőszakolta meg nőstény kutyáját. Bradley Jean Hubbardot a Pensacola News Journal cikke szerint egyik családtagja jelentette fel a rendőrségen, mert már „nem tudta tovább elviselni” az éveken át zajló erőszakolásokat, amik tavaly egyre sűrűbbé váltak.

A Pensacola városában, apjával és apja barátnőjével élő férfi a beszámolók szerint több mint három éven át közösült a pitbull keverék kutyával. Az őt feljelentő nő (akit a News Journal cikkében nem azonosítottak) elmondta: saját szemével is látta, ahogy Hubbard erőszakoskodik a kutyával, amit a férfi hálószobájának ajtaján lévő lyukon át figyelt meg.

A szemtanú elmondása szerint a kutya eleinte minden egyes alkalommal nyöszörgött és sírt, amikor Hubbard rámászott, de mostanra már csendben tűrte az erőszakot. A nőnél végül 2016 december 28-án elégelte meg a dolgot, amikor Hubbard bement hozzá, elvitte tőle a Baby Girl nevű ebet, és bezárkózott vele a hálószobájába. Ezután jelentette az esetet a rendőrségen.

A hatóságok lefoglalták a kutyát, akit egy állatklinikára szállították, ahol megvizsgálták, és megállapították, hogy rendszeres nemi erőszak áldozata volt. A rendőrségi jelentés szerint az eb „nagyon agresszív volt”.

Hubbardot előzetes letartóztatásba helyezték, és február másodikán kell először megjelennie a bíróság előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik