Nagyvilág

Tíz év börtönt kapott a tanárnő, aki teherbe esett 13 éves diákjától

Tíz év börtönbüntetésre ítélték Alexandria Verát, aki közel egy éven át rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített tanítványával.

A pénteki ítélethirdetésen a bíró úgy fogalmazott, nem gondolja, hogy a 25 éves nő veszélyt jelentene a gyerekekre, nem klasszikus értelemben vett pedofil, de mindenképpen börtönbüntetéssel akar üzenni a közösségének.

Az angol nyelvet oktató tanárnőt júniusban tartóztatták le kiskorú szexuális zaklatásáért. Akár életfogytiglanit is kaphatott volna, de mivel beismerő vallomást tett, maximum 30 évig terjedő szabadságvesztést róhattak volna ki rá.

A texasi tanárnő a rendőröknek bevallotta, eleinte az Instagramon levelezett tanítványával, így alakult ki kettejük közt a románc.

A nő elmesélte, 2015 nyarán egy iskolai táborban ismerkedett meg a fiúval. Az ügyészség szerint Vera és a 13 éves gyerek kilenc hónapon át szinte minden nap szexelt. A tanárnő elmondása szerint szerelmesek lettek egymásba. Teherbe esett tőle, de a babát elvetette.

Vera végig azt hazudta a szomszédoknak, hogy a fiú az öccse. A nő hatéves lánya tudott a kapcsolatról, sokszor apának hívta a 13 éves fiút.

 

Az orvosi jelentések szerint Vera családon belüli erőszak részese volt gyermekkorában, ezért volt szüksége különösen a szeretetre.

Vera leghamarabb öt év múlva szabadulhat a börtönből.

(Washington Post, Houston Chronicle)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik