Nagyvilág

Megint nagyon szomorú lesz Obama távozása miatt, ha megnézi ezeket a cuki képeket a lányairól

Emlékeztek még mit történt 2008-ban? Természetesen egy csomó minden, de most az év egyik kiemelt eseményére gondolunk. A világ, ahogy az elmúlt hónapokban most is, Amerikára figyelt. Ekkor váltotta Barack Obama George W. Bush-t az elnöki székben, illetve a Fehér Házban.

Jó, egészen pontosan 2009. január 20-án iktatták be az USA első afroamerikai elnökét, de a demokraták rajongását kiérdemlő család természetesen már korábban megnézhette jövőbeni otthonát Washingtonban.

Obama két lányát Jenna Bush és Barbara Bush vezette körbe a Fehér Házban, akik most, hogy Sasha és Malia is elhagyja az elnöki lakosztályt, megható levélben búcsúztatták az azóta felnőtt nővé cseperedett Obama gyerekeket. 

A Bush-nővérek erre a napra emlékeztek vissza a TIME csütörtöki számában megjelent levelükben. A rettentő kedves, és együttérzést tükröző sorok a Fehér Házból távozó lányokhoz szólnak. Jenna és Barbara többek között ezt írja: tudják, hogy milyen érzés összebarátkozni a Fehér Ház személyzetével, a biztonsági őrökkel, randizni a hátuk mögött, és úgy élni, hogy állandóan hátizsákos férfiak követik őket. A két lány nagy örömmel idézi vissza a nyolc évvel ezelőtti pillanatokat, amikor az ő feladatuk volt, hogy az akkor tíz- és hétéves Malia és Sasha Obamát körbevezessék új otthonukban.

Négyen vándoroltunk a fenséges termek között, ahová kénytelen- kelletlen, de muszáj volt beköltöznetek. Ahogy lecsúsztatok a napozóterem lépcsőjének korlátján, pont mint mi nyolc- és aztán később a gyerekkorunkra emlékezve húszévesen, nem lehetett megállni, hogy osztozzunk kirobbanó jókedvetekben.

A megható levelet követően Jenna Bush Hager a Today oldalán osztott meg néhány fotót a nyolc évvel ezelőtti napról.

Íme:

obama lányok

obama lányok

obama lányok

obama lányok

obama lányok

És csak a kontraszt végett, így néznek ki most Obama lányai:

obama lányok
Fotó: Harper’s Bazaar

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik