Nagyvilág

Sarka Katára tényleg ráállt Trump Moszkvában

Sarka Kata még tavaly turnézott azzal a bulvárban, hogy bizony kipécézte őt pár éve magának Donald Trump. Nagyon úgy tűnik, hogy cáfolhatatlan az állítása.

Két érdekes információt kapcsolt össze az Index: az egyik Donald Trump megválasztott amerikai elnökről kiszivárgott információcsomag, a másik Sarka Kata sikeres magyar üzletasszony korábbi vallomása.

Adott az a 35 oldalas jelentés, amiről először a CNN írt, és szerepel benne, hogy Trump egy brit titkosügynök szerint Oroszországon szexpartikon vett részt régebben. Trump mindent tagad, így a prostikkal folytatott pisiszex-partikat is.

Van még egy érdekes momentum is: Trump elvileg 2013-ban, Moszkvában egy magyar nőt akart felvinni a szobájába. Legalábbis Sarka Kata szerint.

A 444 talált rá arra a videóra, amin Kasza Tibor tévéműsorában mesél arról Sarka tavaly májusban, hogy Trump fel akarta őt szedni pár éve Moszkvában.

Oroszországban voltunk a Miss Universe döntőjén, és odajött hozzám egy férfi, így elkapta a kezemet. Egy ilyen testőrcsokor közepén állt, elkapta a kezem, odahúzott magához, és kérdezte, hogy “ki vagy te?”, kérdezte angolul. (…) És odaadta a névjegykártyáját a privát számával, és elmondta, hogy melyik szállodában hányas szobában lakik – és őt úgy hívják, hogy Donald Trump.

Sarka később a Blikknek is mesélt arról, hogy Trump fel akarta vinni a szobájába. Mindez a Miss Universe döntője utáni bulin történt, Sarkának még Trump névjegye is megvan. Sarkával akkor ott volt Hajdú Péter, a férje is, így nem is vette komolyan Trump akcióját, aki viszont felesége nélkül ment el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik