Nagyvilág

Nem várta meg a sorsát, tárgyalás közben vágta el saját torkát a szexuális ragadozó

A 33 éves Lukasz Robert Pawlowskit azért tartóztatták le, mert 2016 októberében erőszakoskodott egy bolti eladóval. A férfi az elfogása után a bírósági tárgyalás közben megkérte a bírót, hogy hadd menjen ki a mosdóba, amire engedélyt is kapott.

A szünet után visszatért Pawlowski, aki egy kis mozgolódást követően előkapott egy éles tárgyat, feltehetően egy pengét, majd egy hirtelen mozdulattal elvágta a saját torkát. Az esküdtek már csak arra lettek figyelmesek, hogy a férfi a földön rengeteg vérben fekszik.

A szörnyű eset Nagy Britanniában, Wales nyugati részén, Pembroke Dockban történt. Az öngyilkosság után a Pembrokeshire-i bíróság épületét azonnal lezárták, hogy kiderítsék, a férfi hogyan csempészhetett be, és rejthetett el egy éles tárgyat az épületen belül. A nyomozók szerint az sem kizárt, hogy a vádlottnak valaki segített, így a tárgyaláson résztvevőket is kihallgatták.

Pawlowskinak az öngyilkossági kísérlete után rögtön megpróbáltak segíteni, hamarosan mentőhelikopter is érkezett, hogy a férfit életben tudják tartani. A vádlottat az 55 mérföldre lévő Swansea-i kórházba vitték, ahol azonnal ellátták a sérüléseit. Az intézmény szóvívője sajátótájékoztatót tartott, ahol elárulta, hogy a férfit súlyos állapotban vitték be hozzájuk, az állapota továbbra is válságos.

Lukasz Robert Pawlowskinak azért kellet bíróság elé állnia, mert 2016 októberében egy bolti eladót akarata ellenére fogdosott és szájon csókolt. Az incidenst rögzítette a bolt biztonsági kamerája, így sikerült elkapni a 33 éves férfit, akit az eset után két nappal találtak meg a rendőrök.

Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik