Nagyvilág

Savban próbálta feloldani a nő testét, akivel randizott

Szemeteszsákokba csomagolt emberi csontokat, valamint vegyszereket: nátrium-hidroxidot, és sósavat találtak egy férfi lakásának erkélyén a rendőrök a mexikói Leonban.

Carlos Zamarripa Aguirre főállamügyész a Twitteren erősítette meg, hogy a lakásban egy Emmanuel Delani Valdez Bocangegra nevű féri él, a zsákokban pedig egy fiatal nő, Francia Ruth Ibarra maradványai voltak, akinek eltűnését december elején jelentette be a családja.

A nyomozók szerint a férfi azért végzett az áldozatával, mert a nő nem volt hajlandó lefeküdni vele, a holttestet aztán megpróbálta a vegyszerekben feloldani. Ibarra, a 26 éves orvostanhallgató a Tinder nevű társkeresőn ismerkedett későbbi gyilkosával, és többször is randizott vele, mielőtt december 3-án eltűnt.

A nő aznap moziba akart menni egy barátjával, de a találkozóra már nem ért oda. A diáktársai aggódni kezdtek a lány miatt, ezért szétnéztek a közösségi profiljain, és rájöttek, hogy kapcsolatban áll a szintén 26 éves Bocangegrával. Korábban a férfi is járt az orvosi egyetemre, így többen is ismerték.

A nőt Bocangegra társaságában látták utoljára, a táskáját, és néhány ruhadarabját pedig megtalálták a gyanúsított lakásán. A férfi közönyösen fogadta a letartóztatását.

(New York Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik