Nagyvilág

36 autót és motor zúzott le egy ámokfutó teherautós – videó

A bangkoki rendőrök csak a gumik kilövésével tudták megállítani.

Kész csoda, hogy senki sem sérült meg, amikor ámokfutásba kezdett egy rendőrök elől menekülő teherautósofőr Thaiföld fővárosában, helyi idő szerint szerda délután. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a 27 éves sofőr harminc autót és hat motort zúzott le ámokfutása alatt. A rendőrség közlése szerint a férfi metamfetamin hatása alatt állt. Az ámokfutás egy részét egy autós kamerája rögzítette.

A sofőr a beszámolók szerint rendőrök elől menekült, akik azért akarták megállítani, mert egy buszsávban haladt teherautójával. Ekapot Yotsiri azt mondta, azért kezdett el menekülni, mert rájött, hogy nincsen nála pénz a bírság kifizetésére. És feltehetően azért, mert metanfetamin volt nála. A rendőrök ugyanis közölték, hogy 1,98 grammot találták nála a kábítószerből.

A férfi azt állította a rendőröknek, hogy három nappal korábban használta a szert, miután felesége elhagyta. A rendőrség közlése szerint azonban az eset idején is metamfetamin hatása alatt állt, és ezt a helyszíni drogteszt is megerősítette.

Ekapotot járókelők segítségével fogták el a rendőrök. A sofőr ugyanis gyalog próbált meg elmenekülni, miután a rendőrök kilőtték teherautója kerekeit, és kénytelen volt megállni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik