Nagyvilág

Átvágott torokkal bukkantak egy anyukára és 3 hónapos fiára

A két holttestet texasi otthonukban, az ágyukban fekve találták meg.

A 36 éves Shanna Vandewege, és Diederick nevű fiának holttestét csütörtök este fedezték fel holtan a texasi Fort Worth városában álló házukban – jelentette az amerikai sajtó. A Dallas News cikke szerint a nő férje volt az, aki először felfedezte a holttesteket, és kihívta a rendőrséget. A hatóságok közlése szerint a három hónapos kisgyereknek és anyjának is át volt vágva a torka, és az okozta halálukat.

Az amerikai sajtóban hétfőn megjelent hírek szerint a rendőrségnek még mindig nincsen gyanúsítottja az ügyben, de a hatóságok senkit sem zártak ki. A rendőrök kihallgatták a férjet, aki közlésük szerint teljesen együttműködik a hatóságokkal, és kihallgatták Shanna Vandewege apját is, aki unokája születése miatt volt a városban.

Mark Riddle a helyi sajtónak elmondta: lánya örömmámorban úszott, amikor megszületett gyermeket, mert korábban már három vetélése is volt. A férfi elmondta: a veje és a lánya úgy gondolta, „a lehető legjobb környéket választották”, amikor Coloradóból a texasi városba költöztek. Tévedtek – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik