Nagyvilág

Megöltek egy 3 évest, mert nagymamája lassan vezetett

Egy dühös autós lőtt rá az autóra, mert az idős amerikai nő egy kereszteződésben nem indult el elég gyorsan.

A hároméves kisfiút nagymamája bevásárolni vitte helyi idő szerint szombat este az arkansasi Little Rock városában, amikor az eset történt – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint egy stoptáblás kereszteződésnél álltak, amikor a mögöttük haladó autóst feldühítette, hogy nem indul el elég gyorsan.

Először dudálni kezdett, majd kiszállt a járműből és több lövést adott le az idős nő kocsijára, és az egyik golyó a kisfiút találta el – mondta el a CNN-nek a helyi rendőrség szóvivője. A nagymama – aki sértetlenül megúszta az esetet – egy közeli bevásárlóközponthoz hajtott, és onnan értesítette a hatóságokat az esetről. A kisfiút az autóban találták meg. Azonnal kórházba szállították, ahol nem sokkal később belehalt sebesülésébe.

A rendőrség egyelőre nem tudja, ki adta le a lövéseket. Csak annyit lehet tudni, hogy egy fekete Chevrolet Impalát keresnek, amit egy magas fekete férfi vezetett.

Az esettel kapcsolatban a helyi sajtó arra emlékeztetett, hogy az előző hónapban már történt egy hasonló gyilkosság Little Rock városában. Akkor egy kétéves kislány halt meg, amikor valaki rálőtt az autóra, amiben utazott. Az elkövetőt azóta sem találták meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik