Nagyvilág

Halálra gázolt a vonat egy nőt, miután egy tolvaj a sínekre lökte

A fiatal nő nyakában lévő aranyláncot próbálta leszakítani, amikor a tragédia történt.

Meghalt egy 24 éves indiai nő Mumbai egyik vasútállomásán, miután egy tolvaj belökte az egyik érkező vonat elé – jelentette a helyi sajtó. A 19 éves tolvajt a többi utas, valamint az állomás dolgozói fogták le. Az esetet biztonsági kamerák rögzítették.

A beszámolók szerint az áldozat, Sapna Shukla éppen hazafelé tartott a munka után, amikor támadója megpróbálta leszakítani a nyakában lévő aranyláncot, a Kurla pályaudvar egyik peronján. Azonban a mozdulattól a nő elveszítette az egyensúlyát, és az éppen akkor az állomásra beérkező vonat alá zuhant. A nőt kórházba szállították, de ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A tolvaj egy 19 éves fiatalember volt, aki a beszámolók szerint csak alig több mint két hete érkezett Mumbaiba, hogy munkát találjon. A Hindustan Times információi szerint a fiatal a vasútállomáson kezdett el dolgozni vécétakarítóként, de miután semmi jobb munkát nem talált, haza akart menni falujába. A rendőröknek azt mondta, azért próbálta meg ellopni a nő láncát, hogy legyen pénze vonatjegyre.

A tolvajt még az állomáson elfogták, és letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik