Nagyvilág

Egy kút mélyén találtak rá az anya és a lánya holttestére

A 40 éves nőt, Dawnn Wardot, és a 14 éves lányát, Taylor Carrolt egy Észak-Karolniai kútban találták meg a hatóságok –jelentette be a Martin Megyei Sheriff Iroda. A nyomozással kapcsolatban elárulták, hogy kettősgyilkosság bűntette miatt indítottak vizsgálatot. A Sheriff azt is elmondta, hogy addig nem hozzák nyilvánosságra a kút pontos helyét, amíg tart a nyomozás. Martin megyében nincsenek hozzászokva a gyilkosságokhoz, ezért az eset nagy visszhangot keltett a lakosság körében – közölték az ABC News-zal.

A holttesteket a nyomozók találták meg december 1-én, a kút mélyén lévő vízben, nagyjából 35-40 láb mélyen. A hatóságokat az üggyel kapcsolatban először a nő édesanyja értesítette november 28-án. Az aggódó anya azzal hívta fel a rendőröket, hogy eltűnt a lánya és az unokája. Ekkor a rendőrök keresni kezdték a Wardot és a 14 éves lányt, akiket napokkal később már holtan találtak.

Miután a testeket megvizsgálta igazságügyi orvosszakértő, kiderült, hogy az anyát és a lányát halálra késelték. A vizsgálatot végző intézet szóvívője elmondta, hogy a mindkét nőt a mellkasán szúrták meg, ez okozta a halálukat, valószínűleg mikor a kútba dobták őket, már nem éltek.

A gyilkossággal kapcsolatban letartóztatták Dawnn Ward 25 éves férjét, Jeffrey Wardot, akit a gyilkossággal elkövetésével gyanúsítanak. A beszámolóból kiderül, hogy Ward nem a 14 éves lány édesapja, csak az anyja második férje. A rendőrség december 3-án elfogta és letartóztatta a gyanúsított egy évvel fiatalabb testvérét, Jerrett Wardot is, akit bűnrészességgel vádolnak.

Egy kút mélyén találtak rá az anya és a lánya holttestére 1
Jerrett és Jeffrey Ward. Kép: ABC News

A hatóságok előzetesbe helyezték a gyanúsítottakat, akiknek a bíróság fog kijelölni védőügyvédet, a testvérpár azonban még nem választotta ki azt, aki védeni fogja őket. Ami biztos, hogy Jeffrey Wardot kettősgyilkossággal, míg a testvérét Jerrettet bűnsegédlettel fogják vádolni.

A gyilkosság indítékáról egyelőre semmit nem lehet tudni, mivel a gyanúsítottak még nem tettek vallomást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik