Nagyvilág

Gyermekkori álmát akarta megvalósítani, belehalt a menyasszony

Esküvő helyett tragédia történt hétvégén a brazíliai Sao Paulo mellett. Rosemere do Nascimento Silva, a 32 éves menyasszony azt a gyerekkori álmát akarta valóra váltani, hogy helikopterrel érkezzen az oltár elé. A vőlegénye, Udirley Damasceno és a 300 vendég azonban hiába vártak a megérkezésére.

A férfi egyre nyugtalanabb volt, ő semmit sem tudott menyasszonya tervéről, a nő meglepetésnek szánta a látványos érkezést. A váratlan késés miatt az esküvőszervező felhívta a céget, amelyiktől a helikoptert bérelték, de ott közölték vele, hogy a gép a terv szerint felszállt.

A jegyespár (fotó: Facebook)
A jegyespár (fotó: Facebook)

Damasceno még akkor sem gondolt a legrosszabbra, amikor megjelentek az első hírek arról, hogy súlyos légi katasztrófa történt alig két kilométerre az esküvő helyszínétől.

Amikor világossá vált, hogy mi történt, a szervező először a papot avatta be, ő mondta el az oltár előtt várakozó férfinak, hogy a menyasszonya lezuhant egy helikopterrel, a balesetnek nincs túlélője. Az ara, a bátyja, a pilóta és egy hatodik hónapban járó, várandós fotósnő haltak meg.

A rendőrség, és a légügyi hatóságok vizsgálják, hogy mi okozhatta a tragédiát. Az iratok szerint a gép műszakilag teljesen rendben volt, 2017 februárjáig volt érvényes repülési engedélye a pilóta és három utas szállítására. A pilóta tapasztaltnak számított.

A helikopter egy erdős területen zuhant le, de közel egy főúthoz, a mentőcsapatok így gyorsan a helyszínre értek, de már senkit sem tudtak megmenteni.

(Mirror)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik