Nagyvilág

Erőszakkal elégítette ki páciensét az idős orvos

A 21 éves fiatal férfi fertőzés miatt látogatta meg az idős doktort, az angliai Ealing Kórházban 2015 szeptemberében, miután elkapott egy nem szexuális úton terjedő betegséget. Kiderült, hogy az áldozatnak krónikus prosztatagyulladása van, ezután irányították Dr. Andrew Foxhoz, aki a vizsgálat helyett molesztálni kezdte a páciensét.

A doktor miután azt kérte a fiataltól, hogy szabaduljon meg a ruháitól, megjelent előtte térden állva és vizsgálatnak álcázva elkezdte molesztálni. Az áldozat ekkor megpróbálta leállítani az orvost úgy, hogy a vállánál fogva eltartja magától. Dr. Fox azonban nem állt le, hamarosan a szájába vette az áldozat péniszét.

Dr Paul Fox
Dr. Paul Fox

A 21 éves férfi ezután Dr. Fox szájába ejakulált, aki ezután azt mondta, hogy elismerése jeléül tette mindezt. Az áldozat az eset után feljelentést tett a rendőrségen, akik eljárást indítottak az orvos ellen szexuális zaklatás megalapozott gyanúja miatt. A kórház azonnal megvált az orvostól, akinek valószínűleg örökre elveszik a praktizálási engedélyét is.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik