Nagyvilág

Nézd milyen cuki kutyát hoztam haza! Szívem, az nem egy kutya, hanem egy farkas!

Justin Bogh nagyon csúnyán belesétált felesége, Kayla Eby csapdájába, mikor elhitte, hogy a nő képes volt hazahozni egy farkaskölyköt, mert azt hitte, hogy egy magányos kiskutyát talált. Kayla chaten küldött egy képet, a kis állatról, amelyről az állította, hogy egyedül volt és félt, ezért hazahozta. Ha ez még nem akasztotta volna ki eléggé a férfit, a nő küldött egy szerkesztett képet is, amin közös kislányuk látható mellette egy nem is annyira kicsi farkassal.

Nézd milyen cuki kutyát hoztam haza! Szívem, az nem egy kutya, hanem egy farkas! 1
Via BoredPanda

Ha kicsit megnézzük a képet, akkor láthatjuk, hogy a két farkas tökéletesen hasonlít egymásra, sőt, konkrétan ugyanúgy néz ki. A férfinak azonban nem lett ez gyanús, hanem kiakadt a nőre, hogy hogyan téveszthette össze a farkast egy kutyával. A pánikba eső férj a végén már azt kérte, hogy a nő vegye fel a telefonját.

Nézd milyen cuki kutyát hoztam haza! Szívem, az nem egy kutya, hanem egy farkas! 2
Via BoredPanda

Kayla zseniálisan adja a hülyét, miközben a férje egyre dühösebb, ami nem csoda hiszen félti a gyermekét. A feleség azonban nem hagyja annyiban, rákontráz még egy képpel, amely szintén szerkesztett.

Nézd milyen cuki kutyát hoztam haza! Szívem, az nem egy kutya, hanem egy farkas! 3
Via BoredPanda

A férfi szenvedései végül akkor érnek véget, mikor a vicces feleség elárulja, hogy az összes farkasos kép csak szerkesztett volt. A hosszú beszélgetés hangulata teljesen megváltozik, amikor Kayla-ből kitör az, hogy

Annyira szeretlek!

A férj miután megtudja, hogy végig csak a bolondját járatták vele, csak annyit felel, hogy

Gyűlöllek!

Bored Panda

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik