Nagyvilág

Nem fogod elhinni, de a McDonald’s-nak van egy olyan aranykártyája, amivel ingyen ehetsz az éttermeikben

Az Meki aranykártyája nem legenda, tényleg létezik és ami még ennél is fontosabb, “működik”, vagyis a felmutatója tényleg ingyen kap ételt az amerikai lánc éttermeiben.

McDonald's
McDonald’s

Ehhez a kártyához persze nem lehet csak úgy hozzájutni, vagy igényelni, ezt a szó szoros értelmében ki kell érdemelni. A Mirror úgy fogalmaz, hogy ilyen kártyája csak az emberiség krémjének van, hiszen akik rendelkeznek a McGold kártyával, azok mind valamilyen elképesztő tettet vittek véghez.

Például megalapították a Microsoftot.

Bizony, Bill Gates-nél is van egy McGold Card, bár azt nem lehet tudni, mennyit használja a mindennapokban. De nem marad éhes soha a Hollywood-i színész Rob Lowe sem, ő Jimmy Kimmel műsorában vallotta be, hogy nála is van egy híres aranykártya, amit a legjobb barátja apjától kapott, aki nem más volt, mint a tojásos McMuffin feltalálója.

Rob Lowe aranykártyája.
Rob Lowe aranykártyája.

Persze egyszerű halandók is hozzájuthatnak az emberiség egyik legértékesebb tárgyához, csak elég nagy tettet kell véghez vinni hozzá. Az ohiói Charles Ramsey például azért kapott McGold-ot, mert egy Big Mac burgert hagyott félbe azért, hogy segítsen egy elrabolt nőnek, de kártya lett a jutalma Nadine Baumnak is, aki a 100. születésnapjára kapott egy élete végéig ingyen ételre jogosító utalványt, amit végül a helyi McDonald’s inkább egy aranykártyára cserélt.

Ha van olyan olvasó, aki esetleg rendelkezne ilyen kártyával, kérjük jelentkezzen és mondja el milyen érzés különlegesnek lenni!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik