Nagyvilág

A szülők egymáshoz adták a testvéreket, mert szerintük előző életükben “szeretők voltak”

A rendkívül bizarr eset Thaiföldön, egészen pontosan Ang Thong tartományban történt, itt adták egymáshoz a 3 éves ikerpárt, Teekatat és Tawisa Hiranmekawanit-t. A szülők szerint azért volt szükség a meglehetősen szokatlan ceremóniára, mert szerintük

a gyerekek előző életükben szeretők voltak, de egy szörnyű tragédia elválasztotta őket.

Az édesanya szerint az egykori pár tagjai ikrekként reinkarnálódtak újjá, és azért muszáj őket egymáshoz adni, hogy az égi angyaloknak bizonyítsák, hogy örökre együtt lesznek. A szülők elmondták, hogy attól féltek, hogyha nem ejtik meg a frigyet, akkor valamelyik gyermekük meg fog halni.

A szülők egymáshoz adták a testvéreket, mert szerintük előző életükben “szeretők voltak” 1
Házasodnak a thai gyerekek.

A házasságkötés nyugalomban zajlott le, a család tagjai is részt vettek a ceremónián, amelyen a gyerekek a hagyományos thaiföldi ünnepi öltözetben vettek részt. A Mirror szerint helyi közösség ahelyett, hogy megdöbbent volna a bizarr rendezvényen, inkább segítették a családot annak végrehajtásában.

A helyi hagyományok szerint hiába házasok a testvérek, ez természetsen nem jelent valódi, jogi frigyet, így gyakorlatilag semmi nem áll annak az útjában, hogy a gyerekek felnőtt korukban megtalálják az igazi szerelmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik