Nagyvilág

Tönkrement az élete annak a férfinak, akit gyerekkorában arra kényszerítettek, hogy megerőszakoljon egy tehenet

A férfit, akinek a nevét érthető okokból nem hozták nyilvánosságra a hatóságok, még gyerekkorában kényszerítették arra, hogy szexuálisan közösüljön egy tehénnel. Az ausztrál férfit ért elfelejthetetlen traumáról az az Allan Kenneth Brookes a felelős, akit korábban több rendben bűnösnek találtak pedofília vádjával.

A férfi a tárgyaláson elmondta, hogy az élete valójában akkor ment tönkre, amikor a helyi média nem megfelelően kezelte az ügyet, kiderült a személyazonossága és gyakorlatilag nyílt titokká vált, hogy milyen szörnyűségeken kellett átmennie. Az emberek nagy része megértő volt vele, azonban sokan akadtak, akik elkezdték kicsúfolni a férfit.

Egy ideig telefonon hívkáltak, nem szóltak bele a kagylóba, csak olyan hangot adtak mint egy tehén és letették a telefont.

A férfi elmondása szerint a helyzet a munkahelyén annyira elmérgesedett, hogy kénytelen volt felmondani, mivel a kollégái már nyíltan, a jelenlétében is a szörnyű múltján élcelődtek.

A tárgyalás és az adatok nyilvánosságra kerülése óta az áldozat családi élete sincs rendben. A partnere, aki ott volt vele a tárgyaláson, többször elsírta magát, nem egyszer kellett megszakítani a vallomását. A nő elmondta, hogy amióta kiderült az eset a férfe a fiával sincs már olyan kapcsolatban mint azelőtt.

A férfi már nem úgy öleli meg a kisfiát sem, teljesen összeomlott, a tárgyalást a saját részéről úgy zárta, hogy Kenneth Brookes tönkretette az életét.

Az 53 éves Brookes 2014 óta van előzetes letartóztatásban.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik