Nagyvilág

Börtönbe került a tanárnő, aki két éven keresztül szexuális viszonyt folytatott egy 13 éves fiúval

Jamie Hiatt a Michigan-i Leslie’s Woodworth általános iskolában tanított 8-9 éves fiatalokat, ekkor vetett szemet az akkor még csak 11 éves fiúra. Hiatt a vádírat szerint arra kényszerítette a fiatalt, hogy bonyolódjon vele szexuális viszonyba. A nő terve bevállt, a fiatal fiú két éven keresztül a nővel volt akarata ellenére.

Kettejük szörnyű története még 2014-ben kezdődött és egészen addig tartott, amíg a rendőrség le nem tartóztatta a nőt. A tanárnő miután a gyermek árva volt, többször megpróbálta őt örökbe fogadni, ám ez egyszer sem sikerült. Hiatt a két év alatt több ajándékot is vásárolt, többek közt mobiltelefont és fegyvert is adott a gyereknek.

Hiatt egyébként rendelkezik saját családdal is, két harmincas éveiben járó fia és egy tönkrement házassága van. A nő a bíróságon elmondta, hogy a fiatal fiúval a saját (a nő) lakásukban és egy parkolóban szexelt. A tárgyaláson vallomást tévő gyerek azt mondta bírónak, hogy olyan sokszor kellett közösülnie a nővel, hogy nem tud pontos számot mondani, hányször történt közöttük testi kapcsolat.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy hány évre ítélik a nőt, mivel a fiúnak vásárolt fegyver feltűnt egy utcai lövöldözésben is, amelyet nemsokkal a harcok előtt jelentettek be, hogy eltűnt.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik