Nagyvilág

Az anya megölt egy 3 éves kislányt, miután rájött, hogy a 9 éves fia megerőszakolta

A nőnek, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra a hatóságok azért kell bíróság elé állnia, mert miután megtudta, hogy a 9 éves fia megerőszakolta a barátnőjének a kislányát, megölte a mindössze 3 éves Asand Mbukut, állítása szerint azért, hogy

a saját fiát védje.

A nyomozati anyag szerint a nő miután tudomást szerzett róla, hogy a fia megerőszakolta a kisányt, egy tompa kővel többször megütött, amibe végül belehalt a 3 éves. A nő ezután Asand Mbuku holttestét a kertbe vitte, ahol az ott található hullámlemez lapokkal megpróbálta elrejteni. A család időközben észrevette, hogy eltűnt a kislány, így elkeseredetten keresésbe kezdtek.

A feltételezett 32 éves gyilkos a bíróságnak elmondta, hogy szívességből vigyázott a barátnője kislányára, akit eszméletlen állapotban, félmeztelenül talált meg, miután a 9 éves fia megerőszakolta.

Próbáltam vízzel locsolgatni, hogy felébredjen, de semmire nem reagált.

Mondta a nő, aki ezután követte el a gyilkosságot, attól félve, hogy a lány szülei tudomást szereznek arról, mit tett a fia.

Elégettem a ruháját és a cipőjét, a testét pedig megpróbáltam elrejteni, nem engedhettem, hogy rájöjjenek.

A elárulta, hogy mikor a szülők átjöttek, azt hazudta, hogy nem tudja, hová a tűnt a 3 éves kislány, a keresés ezután kezdődött meg. A 9 éves fiú másnap ugyanúgy ment aztán iskolába, mint minden nap, de nem bírta magában tartani a szörnyű titkot, elárulta a nagynénjének, aki ezután azonnal értesítette a rendőrséget.

A nőt a bíróság szerdán 11 év börtönbüntetésre ítélte.

A bíró, Tshifhiwa Maumel a tárgyaláson elmondta, hogy tragikus hiba, hogy a nőnek fogalma sem volt arról, hogy az erőszak miatt a fia nem került volna börtönbe, sőt, még fiatalkorúak börtönébe sem, mivel az ország törvényei szerint erre csak 10 éves kor fölötti elkövetőknél lehet sort keríteni.

Metro

A borítókép csak illusztráció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik