Nagyvilág

Ítéletet hirdettek a nő ügyében, aki kutyával közösült

Bűnösnek vallotta magát.

Szabadon távozhatott a bíróságról a nő, aki korábban többször közösült egy kutyával.

Komoly médiaérdeklődés mellett zajlott Jenna Louise Driscoll tárgyalása. A 27 éves Brisbane-i pincérnőt – többek között – azzal gyanúsították, hogy 2014-ben legalább három alkalommal fajtalankodott egy nagytestű pitbull terrierrel.

Mint azt mi is megírtuk korábban, a nő ügyvédje szerint Driscollt egykori párja próbálta megszégyeníteni, azzal, hogy a videót feltöltötte az internetre, amire aztán később ráakadt a rendőrség.

Jenna Louise Driscoll a törvényszéki pszichológusnak elmondta: ez az ügy tönkretette az életét, és ügyvédje is arra hivatkozott, hogy a hír kiemelt médiafigyelmet kapott, ami rettenetes szenvedést okozott a védencének.

A Daily Mail szerint a bírót ez nem hatotta meg: a tárgyalás vezetője elmondta, hogy a sajtóhíreket kiváltó esetről maga a nő tehet, aki ráadásul szabad akaratából fajtalankodott a kutyával.

Ennek ellenére Driscoll távozhatott a bíróságról, szigorú feltételek mellett próbaidőre bocsátották, a jövőben rendszeresen jelentkeznie kell drogtesztekre. Emellett két és fél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték kábítószer-kereskedelem miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik