Nagyvilág

Ingyen cipőt ad a Reebok a dühödt New Balance tulajoknak

Napok óta tombol 110 éves története legnagyobb botránya a New Balance-nél. Mint korábban írtuk, az egész egy meggondolatlan, félreérthető közleménnyel kezdődött, amiben a cég röviddel a megválasztása után kiállt az új elnök Donald Trump mellett.

Hiába magyarázták később, hogy természetesen elítélik a kirekesztés minden formáját, és ők kizárólag a transzatlanti szabadkereskedelmi egyezmény ellenében álltak Trump mellé, legnagyobb rajongóik, a nagyvárosi, értelmiségi fiatalok teleposztolták a Twittert és a Facebookot kukába dobott, felgyújtott New Balance cipőikről készült fotókkal és videókkal.

És hol voltunk ekkor még attól, hogy Amerika legnépszerűbb szélsőjobboldali portálja, a Daily Stormer a „fehér emberek hivatalos cipőmárkájának” kiáltsa ki a New Balance-t?

Míg a cég igyekszik menteni a menthetőt, a konkurencia sem rest meglovagolni a botrány hullámait. A Reebok a Twitteren kezdett el mélyütéseket bevinni a New Balance-nek. Folyamatosan keresik azokat posztokat, amikben kidobott, felgyújtott New Balance-ek láthatók, és alájuk kommentelnek.

kép: Twitter
kép: Twitter
Twitter
Twitter

„Haver, úgy néz ki, szükséged lenne egy pár új cipőre. Dobj ránk egy privát üzenetet, és megdobunk eggyel!”

Ilyesmiket írnak, mindenkinek személyre szabottan, és viccesen. A stratégia beválhat, hiszen rengetegen ígérik, soha többé nem húznak a lábukra New Balance-t. Nekik muszáj lesz egy másik márka mellett letenni a voksukat.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik