Nagyvilág

Őrült összeesküvés-elmélet terjed Donald Trumpról

A megválasztott elnök évekig próbált meggyőzni mindenkit, hogy Barack Obama valójában nem amerikai állampolgár, most viszont neki kell bizonyítania, hogy nem árva pakisztániként érkezett az országba.

A pakisztáni Neo News szerint a szőke politikus Waziristanban született 1946-ban Dawood Ibrahim Khan néven.

A riportban megemlítették, hogy Trump 1955-ig élt az ázsiai országban, amikor szülei halálat miatt örökbe fogadta őt egy amerikai család. A csatorna bemutatott egy fotót is a pakisztáni Trumpról és azt állították, hogy az iparmágnás ott tanult gyerekkorában.

Az összeállítást állítólag egy tweet alapján rakták össze, miszerint Trump muszlim családba született. Csakhogy az amúgy hitelesnek tartott csatorna híradásának sokan hittek.

Bár valószínűleg nem igaz a sztori, belegondolni is rossz, hogyha Trump valóban Pakisztánban látott napvilágot, miért próbálta öt éven át bizonygatni, hogy Obama kenyai. A gyanúsítgatásért Trump egyszer sem kért elnézést az elnöktől.

Az iparmágnás a választás óta először adott ma televíziós interjút, melyben elmondta, hárommillió bevándorlót deportál, ha átveszi a hatalmat. Szintén mai történet, hogy a NATO-vezér megdorgálta őt.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik