Nagyvilág

Szívszorító videó, ahogy ötéves fia szeme láttára rabolják el az apukát

A kétségbeesett kisgyerek tehetetlenül rohant az autó után, amibe betuszkolták édesapját.

Egy biztonsági kamera rögzítette a brazíliai Duque de Caxias városában, ahogy bűnözők a kisfia szeme láttára raboltak el egy férfit, akit saját autójával vittek magukkal. A felvételen látni lehet, ahogy többen lerohanják a párost, miután autójukkal megálltak egy ház előtt. Az apát, aki látva a támadókat azonnal felemelte a kezét, lefogják, majd betuszkolják az autóba, miközben kisfia sírva nézi végig a jelenetet. Majd kétségbeesve rohan az autó után.

A Globo brazil televízió cikke szerint a kedden történt emberrablás áldozata hamar kiszabadult a fogságból, és már ki is hallgatták a rendőrök. Azonban annyira megviselte az eset, hogy nem volt olyan állapotban, hogy használható információkat adjon a rendőröknek – mondta el a brazil sajtónak Juliana Emerique rendőrnyomozó. A kisgyerek egyébként jól van, és apja elmondása szerint nem látszik rajta változás.

A helyi rendőrség még nem azonosította a támadókat, akik a nyomozók szerint a városon kívül érkeztek. Emerique elmondása szerint a banda csak az autót akarta ellopni, és az apát azért vitték magukkal, hogy megmutassa nekik a legrövidebb utat az autópályához. A férfit egy szupermarketnél rakták ki, közel az autópályához. Az autót valószínűleg egy másik bűntény elkövetésére használták fel. A járművet csütörtökön találták meg a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik