Nagyvilág

Tiszta dili! Már a spanyoloknál is ömlik a hó!

MI JÖHET MÉG? Ezt kérdezzük valamennyien, akik látjuk a megdöbbentő képeket. Igen, Spanyolországban szakad a hó...

Őrületes oldalát mutatja az időjárás, ami görcsösen vissza akar térni a globális felmelegedés előtti éghajlathoz. Most épp Spanyolország északi részén szakadtak le a fellegek, de köszönhetően a mínuszoknak, havazott, mint az őrült. Beindultak a hókotrók, az A67-es autópálya meg alig volt járható.

Reinosa, 2016. november 7. Jármûvek közlekednek a hóesésben az A-67-es autópályán az észak-spanyolországi Cantabria tartománybeli Reinosánál 2016. november 7-én. (MTI/EPA/Pedro Puente Hoyos)
Járművek közlekednek a hóesésben az A-67-es autópályán az észak-spanyolországi Cantabria tartománybeli Reinosánál 2016. november 7-én. (MTI/EPA/Pedro Puente Hoyos)

Európában amúgy egész sokat havazik mostanság. A lett fővárosban, Rigában a jogsival is használható a tömegközlekedés, de Párizsban ez sem segített a hókáoszon. Magyarországon is volt és lehet hó a továbbiakban.

Reinosa, 2016. november 7. Hókotróval takarítják az A-67-es autópályát az észak-spanyolországi Cantabria tartománybeli Reinosánál 2016. november 7-én. (MTI/EPA/Pedro Puente Hoyos)
Hókotróval takarítják az A-67-es autópályát az észak-spanyolországi Cantabria tartománybeli Reinosánál 2016. november 7-én. (MTI/EPA/Pedro Puente Hoyos)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik